در ابتدای جلسه جناب آقای باقری دبیر پروژه نظام ارجاع الکترونیک دانشگاه در مورد اهداف و اهمیت اجرای برنامه نظام ارجاع الکترونیک و تشریح برنامه در استان مواردی را بیان نمودند. برنامه نظام ارجاع الکترونیک از سال 1396 در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و پس از طی مراحل آمادگی و تایید وزارت بهداشت در حال حاضر در مرحله استقرار برنامه در استان هستیم. و از 15 تیرماه سالجاری در شهرستان بوشهر و سپس دشتستان، دیلم و کنگان اجرایی شده است.
سپس آقای مهندس طاهرزاده در مورد پرونده الکترونیک سلامت که نظام ارجاع الکترونیک یکی از سرویسهای زیر مجموعه آن میباشد مواردی را بیان داشتند. پرونده الکترونیک سلامت شهروندان شامل کلیه اطلاعات مرتبط با سلامتی افراد از زمان تولد تا مرگ قابل ثبت و نگهداری میباشد و این اطلاعات با حفظ محرمانگی قابل دسترسی به افراد مشخص در زمان و مکان مشخص میباشد. همچنین در خصوص تکمیل مراحل نظام ارجاع الکترونیک و نحوه نوبتگیری که با پیگیری جهت برقراری ارتباط برنامه سیب و سامانه نوبتدهی الکترونیکی امکان گرفتن نوبت به صورت مستقیم از برنامه سیب فراهم میگردد، نکاتی را بیان داشتند.
سپس جناب آقای مهندس دانایی نماینده معاونت بهداشتی در خصوص روال کار در مراکز جامع خدمات سلامت به عنوان مراکز سطح یک و تجربیات مربوط به راهاندازی طرح در شهرستان بوشهر و نحوه نوبتگیری مواردی را اعلام کردند و تاکید داشتند که مراکز کلینیکها نیز میبایست آمادگی لازم جهت تکمیل چرخه ارجاع را کسب نمایند.
در ادامه مراحل اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک در شهرستان گناوه بررسی و به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.